Weboldal címe
​Beszélj közös nyelvet kutyáddal!
PIROS PETRA
Dog Training
Lorem ipsum

Tudtad,hogy a kölyökkutyák életében mennyire fontos a korai fejlesztés?4 hónapos korukig a kölyökkutyák nagyon gyorsan szívják magukba az információkat, amit ebben az időszakban tanulnak, tapasztalnak az az életük alapját fogja adni.

Nagyon fontos ebben az időszakban megfelelő hangsúlyt fektetni az alapos szocializációra. Szoktassuk hozzá az új dolgokhoz, ismertessük meg különböző élethelyzetekkel. Ilyen lehet például az emberekhez/fajtársakhoz/más állatokhoz való hozzászoktatás,a forgalom illetve az utazás (tömegközlekedés,autó) vagy akár egy esernyő  kinyitása,ami számunkra mindennapos de belőlük félelmet válthat ki,ha még nem találkoztak vele. A "Láthatatlan Póráz Módszer & Program" segítségével pozitív megerősítéssel tanítjuk az együttműködési feladatokat, büntetés és kényszer alkalmazása nélkül. 

Ha szeretnéd kapcsolatodat már egészen kis korban megalapozni kutyáddal,segítve a későbbi együttműködéseteket,kezdjetek már most tanulni. Meg fogsz lepődni mennyi mindenre vagytok képesek!


Miket tanulhattok a prémium kölyökkutya kurzuson? Együttműködési feladatokat, kontrollt tanítunk, nagy figyelmet szentelünk a szocializációra és annak fontosságára, hogy meglássuk kedvencünk valós igényeit. Megtanuljuk őt jól szeretni, megalapozzuk kapcsolatunk. 

Néhány együttműködési feladat a kurzusról:

 • 100% ​Behívás
 • Szemkontaktus
 • Ültetés
 • Fektetés
 • Pórázhoz szoktatás, séta laza pórázon​
 • Autóval való közlekedés szabályai

Nagyon fontos,hogy tudjuk kontrollálni kutyánk viselkedését!​ Ezért többek között megtanítjuk,hogy:

 • Ne fusson ki,ha kinyílik egy kapu/ajtó​, kérésre megálljon.
 • Ne rágja,harapdálja kezünket.
 • Ne egyen fel dolgokat a földről, kérésre otthagyja amit talál.
 • Ne romboljon a lakásban, ha egyedül kell hagynod.
 • Ne rángassa a nadrágokat,ruhákat.
 • Ne ugráljon fel a figyelemért, kérésre leállítható legyen.

A megfelelő szocializációhoz segédanyagot is kaptok, melyet követve minden területen alaposan dolgozhattok. A tréingeken pedig:

 •  ismerkedés különböző állatokkalhangokkal
 • ismerkedés hangosabb, nagyobb, "félelmetes" tárgyakkal, hogy megbarátkozzon velük
 • ​elkerített külső helyszíni tréningek​
 • városi tréningek
 • erdei tréingek

Mennyi idős kutyáknak ajánlott a képzés?

Egyéni tréning keretében már 8 hetes kortól. Korai fejlesztés, kapcsolatépítés, harmonikus együttélés alapozásától a kutyus tanulási tempójában, fejlődési szakaszainak megfelelően egy életre szóló harmonikus kapcsolatért.

Kis csoportos kurzus 3-5 hónapos kölyökkutyáknak és gazdáiknak. A nagyfokú odafigyelés érdekében a "Láthatatlan Póráz Módszer&Program"  szerint. Pozitív megerősítéssel, lépésről lépésre haladva, szocializációs programmal, jó hangulatú csoportban.


Hogyan zajlanak a tréningek?

 • ​Pozitív megerősítéssel,
 • lépésről lépésre haladva, a kutyák fejlődési ütemében.
 • Egyéni vagy csoportos képzés keretein belül.
 • Változatos helyszíneken, fokozatosan haladva a szocializációval. ​
 • Együttműködési feladatok mellett különböző játékos feladatokkal ismerkedünk.


Egyéni Prémium Kölyökkutya kurzus

Csoportos Prémium Kölyökkutya kurzus

​Az első 2-3 alkalommal a tréningek a kutyus lakhelyén és annak közvetlen környezetében zajlanak. Itt fokoztosan elkezdjük a tanítási és szocializációs folyamatot. Időt adva az új feladatok elsajátítására, azok stabilizálására.

Majd egyre jobban kezdjük tágítani a kutyus látókörét, szoktatjuk pórázhoz, a városi ingerekhez, emberekhez, zajokhoz, más kutyákhoz...

Egy tréning egy óra hosszú. Ezalatt elismételjük a tanult feladatokat, a gazdi beszámol, hogy mentek a gyakorlások, megbeszélünk újonnan felmerülő problémákat(amennyiben akadtak). Majd tovább haladunk a kölyökkutya tanítási folyamatában.

​A gazdik minden tréning után megkapják a tanult feladatokat, gyakorlásokat egy összefoglaló e-mail formájában. Hasznos tippekkel és információkkal együtt.

Ha pedig a gyakorlások során akadályokba ütközöl, nyugodtan kérhetsz segítséget e-mailen vagy akár telefonon.​

10 alkalommal, különböző ingerkörnyezetben, nagy hangsúlyt fektetve a megfelelő szocializációra, kapcsolatépítésre. Minden gazdinak lehetősége lesz díjmentesen részt venni egy 60 perces egyéni konzultáción. 

​A tréningek 3 különböző helyszínen fognak zajlani.

Egy tréning 1,5 órán át tart. Ezalatt elismételjük a tanult feladatokat, ismerkedünk az újdonságokkal emellett pedig sok közös játék is színesíti a csoportos órákat.  A felmerülő kérdéseket pedig az óra végén is lesz lehetőség megbeszélni.     

​A gazdik minden tréning után megkapják a tanult feladatokat, gyakorlásokat egy összefoglaló e-mail formájában. Hasznos tippekkel és információkkal együtt.

Ha pedig a gyakorlások során akadályokba ütközöl, nyugodtan kérhetsz segítséget e-mailen vagy akár telefonon.​


Mikor indul a következő csoportos kurzus?

----------


Mennyibe kerülnek a tréningek?​ 

A 10 alkalmas  tréning csomag ára: 85.000 Ft

Előre utalással, egy összegben fizetve 5000 Ft kedvezmény!

​Részletfizetési lehetőség: 50.000 Ft előre utalással, 35.000 Ft az 5. alkalom előtt (szintén utalással).

A 10 alkalmas csoportos kurzus ára: 55.000 Ft

Előre utalással, egy összegben fizetve 5000 Ft kedvezmény!

Részletfizetési lehetőség: 35.000 Ft előre utalással, 20.000 Ft az 5. alkalom előtt (szintén utalással).


Készen állsz, hogy megalapozd kapcsolatodat kiskutyáddal közös életetekre? Akkor nincs más dolgod, mint kitölteni az alábbi jelentkezési lapot. Utána pedig egyeztetjük a részleteket.

Köszönöm jelentkezésed! Hamarosan felveszem Veled a kapcsolatot.