Weboldal címe
​Beszélj közös nyelvet kutyáddal!
PIROS PETRA
Dog Training
Lorem ipsum

KÖZÖS AKTIVITÁSOK 

Amikor már úgy érezzük megfelelő kapcsolatot alakítottunk ki kedvencünkkel, kiépült a bizalom és egyre jobban megértjük őt, figyeljünk oda, hogy fenntartsuk ezt az állapotot. Harmonikus együttélésünkhöz ugyanis elengedhetetlen az együtt töltött minőségi idő. 

Célszerű keresni egy olyan aktivitást, amit mindketten élvezünk és örömmel csinálunk együtt. Amellett, hogy egy szuper közös program lesz kedvencünkkel, fizikailag és mentálisan is megmozgtajuk, ami pozitív hatással lesz kapcsolatunkra. Remekül színesíthetjük velük mindennapjainkat.

Hiszen kutyáinknak naponta szükségük van mozgásra, fizikai és mentális igénybevételre egyaránt. Így lehetnek boldogok és kiegyensúlyozottak mellettünk, ezáltal pedig mi is felszabadult, boldog gazdik leszünk.

Ha már elvégezted kutyáddal a Városi Kutya vagy Prémium Kölyökkutya kurzusok egyikét, esetleg egyéni tréningre jártál hozzánk, a következő aktivitások közült választhatsz:​​

​​

TÜKKMESTER

KURZUS

SZUPER SZIMAT

KURZUS 

    

A 6 alkalmas kurzus során 15 trükköt sajátíthattok el, heti 1x1,5 órában. Ha kutyusod igazi mókamester, nehezen tudod levezetni energiáit, garantáltan imádni fogjátok. Az alapoktól indulva, klikkeres tanítással.

A 6 alkalmas kurzus során egy típusú szagminta 4 különböző szegmensű keresését tanuljuk, heti 1x1,5 órában. Csomagok között, belső helyiségben, külső területen és járműveken. Lépésről lépére, a kutyánk tanulási ütemében. 


Mennyibe kerül a kurzus?

35.000 Ft/Kutya

35.000 Ft/Kutya


Mikor indul a következő csoport? 

Egyéni tréningek keretében

Egyéni tréningek keretében


Hol lesznek a tréningek?

Nézz meg egy rövid videót, amiben bemutatunk pár trükköt,amiket a foglalkozások során Ti is elsajátíthattok!

A Szuper Szimat nem csak a kutyusok, hanem a gazdik nagy kedvence is!


Köszönöm jelentkezésed,hamarosan emailben küldöm a szükséges információkat!

Ha szeretnéd,hogy a te kutyád is tudja ezeket a trükköket sok más mellett,ne habozz jelentkezz!